Wizzardnet


Nieuws

Energiezuinig is goed voor milieu en onze toekomst

  • 12-04-2021

Sluit je nu aan bij het meest economische en groene datacenter van het zuiden!

EcoRacks in Eindhoven is een groen/orange duurzaam datacenter in Brabant. Als oprichters zijn we al actief in de branche vanaf 1992, beheerden eerder een datacenter en waren adviseur bij diverse datacenters in binnen- en buitenland. Met ons Eindhovens datacenter voorzien we nu in de 'groene' behoefte van een flexibel datacenter met een duurzaam energiebeleid in Eindhoven (rackspace vanaf 1U). Bij 't groen duurzaam datacenter Ecoracks in Eindhoven is het mogelijk om vanaf 1U server ruimte af te nemen, heeft u meerdere servers dan is rackspace de keuze waar we prima passend server advies kunnen bieden als datacenter.
 

Groen

EcoRacks koopt Nederlandse Groene Wind Energie in en koelt het datacenter met behulp van de modernste technieken, waarbij buitenlucht wordt aangevoerd (Free Air Koeling). Ideaal in een land waar de temperatuur in driekwart van de tijd niet boven de 20 graden uitkomt. Komt de buitentemperatuur hierboven, dan wordt de lucht gekoeld met door middel van een revolutionair koel concept, ontwikkeld door DataCenterKoeling.

De temperatuur in het datacenter van EcoRacks is permanent circa 24 graden.

Energiezuinig is goed voor milieu en onze toekomst
Vanuit het oogpunt van milieu en de toekomst van onze kinderen vinden wij het vanzelfsprekend om in alle gevallen de meest energiezuinige oplossing te zoeken voor uw server.
Ecoracks uw orange/groen datacenter in Brabant!