Wizzardnet


Responsive Web Design zorgt ervoor dat uw webpagina er goed uitziet op alle apparaten (desktops, tablets en telefoons). Responsive Web Design gaat over het gebruik van HTML en CSS om de grootte van de inhoud aan te passen, te verbergen, te verkleinen, vergroten of verplaatsen om het er op elk scherm goed uit te laten zien.

Prachtig Ontwerp

Volledig Responsive

Omdat het mobiele internetverkeer in 2017 nog eens verdrievoudigd, ontwikkelen wij alleen maar websites met een responsive webdesign. De reden hiervoor is heel simpel: het gaat ons om een optimaal gebruikersgemak voor jouw klanten.

Overal goed zichtbaar

Met een gebruiksvriendelijk webdesign is jouw website overal optimaal zichtbaar op elk apparaat. De teksten en beelden van de site passen zich aan naar het schermformaat van de smartphone, tablet, smartwatch of smart TV terwijl de website er gelikt blijft uitzien. En dat is niet alles: een responsive webdesign laat waar gewenst ingewikkelde formulieren achterwege. Daar komt de bezoeker wel voor terug wanneer hij een toetsenbord voor zijn neus heeft liggen.

Responsive webdesign is de toekomst

Wanneer je een responsive website laat maken, ontwikkelen we één website. Een kameleon. De investering in een responsive design betaalt zich over de jaren dan ook sneller terug.  Zo heb je geen dubbele ontwikkelkosten en is een responsive website geschikt voor alle apparaten waar een mobiele website alleen anticipeert op smartphone. Daarnaast hoef je jouw content maar één keer te uploaden. Dit in tegenstelling tot de keuze voor een app naast de website. Die overigens ook nog met veel moeite door iemand gedownload en geïnstalleerd moet worden. Een responsive website biedt dus de beste lange termijn oplossing.