Wizzardnet


Nieuws

De AVG in een notendop

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

Beeindiging van Google+

Beƫindiging van Google+ voor consumentenaccounts (persoonlijke accounts) op 2 april 2019

10 onmisbare socialmedia-trends voor 2019

In november 2017 deelde ik op Frankwatching mijn voorspelling voor de socialmedia-trends van 2018. Nu we bijna een jaar verder zijn, is de tijd rijp deze voorspelling te evalueren en alvast vooruit te kijken naar 2019.

Ecoracks Groen Datacenter

Groen EcoRacks koopt Nederlandse Groene Wind Energie in en koelt het datacenter met behulp van de modernste technieken, waarbij buitenlucht wordt aangevoerd (Free Air Koeling)

Spotify telt deze maand 6,2 miljoen Nederlandse gebruikers'

'Spotify telt deze maand 6,2 miljoen Nederlandse gebruikers' Muziekstreamingsdienst veruit het populairst

Facebook start in Nederland campagne om nepnieuws te herkennen

Facebook start maandag in Nederland een campagne om gebruikers van het sociale medium te helpen om nepnieuws te herkennen. Het bedrijf wil zijn Nederlandse gebruikers deze week tien tips meegegeven om echt nieuws van nepnieuws te onderscheiden.

Waarom wordt iPhone X-ontwerp met inkeping nu al gekopieerd?

Op het Mobile World Congress (MWC) presenteerden meerdere smartphonemakers een telefoon met een iPhone X-achtig scherm met inkeping. Maar waarom?

Nederland in Europese top met internet

Vrijwel elke Nederlander heeft thuis een internetaansluiting. Vorig jaar had 98 procent van de huishoudens thuis internet, meer dan alle andere landen in de Europese Unie. Ook is er volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) geen land waar zo veel mensen mobiel internet hebben.